„Exkluzív felvételek Cruise és Kidman örökbefogadott gyerekeiről”: Így néznek ki a teljesen felnőtt gyerekeik

30 évvel ezelőtt Kidman és Cruise két gyereket fogadott örökbe, de a színésznő nem sokkal válásuk után megfeledkezett róluk 💔😦 Két év után először fotósok örökítették meg felnőtt gyermekeiket 🧐🤔 Itt vannak! 😮

Ezt a párt tartották Hollywood egyik legerősebb és legszebb párjának. Mégis, sajnos nem születtek biológiai gyermekeik. A színész 1992-ben volt, hogy örökbe fogadott egy kislányt.

Örökbefogadott fiuk mindössze 6 éves volt, amikor a szülők elváltak. Szakításuk után a perben úgy döntöttek, hogy mindketten felelősséget vállalnak a gyerekeikért. Kidman azonban mindig elfoglalt volt a színészkedéssel és az utazgatással, így nem tudott időt szakítani rájuk. Itt van most Isabella!

Kidman nem tudta távol tartani gyermekeit férje befolyásától, aki akkoriban nagy érdeklődést mutatott a szcientológia iránt. Ez ellen nem tudott mit tenni, és nem volt más választása, mint feladni.

Érdemes megemlíteni, hogy a férfi második házassága ugyanezen okból válással végződött. Ezután Nicole férjhez ment egy gitároshoz, és biológiai örökösökkel ajándékozta meg.

A kiváló színésznő már nem kommunikált örökbefogadott gyermekeivel, akik már felnőttek, és nemrég két év után először fogták el őket.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO