„Izzadt ruhában, benőtt körmökkel és zsíros hajjal!” Újabb botrányos fotók Mickey Rourke-ról kerültek a címlapokra

A rajongók zavartan lehunyták a szemüket, amikor meglátták a legújabb fotóit! 😳 Rourke koldusnak nézte magát és csalódást okozott rajongóinak! 😧🤐 Lehetetlen most könnyek nélkül nézni az egykor kívánatos színészre! 😓😨 Készülj fel, hogy elborzadsz a cikkben látható fotók láttán!!! 👇

M. Rourke szeptember 16-án ünnepli 71. születésnapját, el tudod még hinni? Régebben Hollywood legkívánatosabb és legsikeresebb színészei közé tartozott, akinek kisugárzása és hihetetlen szépsége iránt egyetlen néző sem maradhatott közömbös.

Az egykor keresett sztár azonban az örök fiatalság és szépség kedvéért a felismerhetetlenségig megváltoztatta magát. Számos plasztikai sebészhez fordult, és visszafordíthatatlanul elrontotta magát. Az utóbbi időben a paparazzók szerencsésen kiszúrták, hogy nem a legjobb formáját hozza.

Az egykori szívtipró benőtt körmökkel, koszos hajjal és ápolatlan ruhákban jelent meg. „Laza” megjelenése hagyott kívánnivalót maga után, és hatalmas feltűnést keltett. Úgy tűnik, a depresszió és a magánéleti problémák megviselik a férfit.

„Hogy lehet ezt nem látni?”, „Lehetetlen könnyek nélkül ránézni”, „Egy újabb plasztikai műtét áldozata”, „A világ a feje tetejére állt”, „Keress öt különbséget közte és egy helyi koldus között!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO