„Teljesen alkalmatlan a korához”: Stone színésznő legújabb fotói egy provokatív bodysuitban széles körű vitát váltottak ki

Stone legújabb fotói egy merész bodysuitban heves vitákat váltottak ki 😱 A 63 éves Stone-t kritika érte, amiért egy feltáró ruhában mutogatta az alakját 😳🧐 Nézd meg a fotókat ebben a cikkben 👇

Sharon Stone 63 évesen szembesült a kritikákkal, amiért egy feltűnő bodysuitban mutogatta testét.

Napjainkban az előkelő, karizmatikus és széles körben elismert színésznő, Sharon Stone külseje forró téma a közösségi médiában.

Bár furcsának tűnhet, hogy az ikonikus, valamint nagy elismerést kiváltó filmsztár már a 60-as éveiben jár, mégis továbbra is magabiztosan mutatja meg lenyűgöző és fiatalos alakját merész és feltárulkozó ruhákban. Sokan meglepődnek, amikor felfedezik a tényleges életkorát.

Különösen a nyaralási fotói vannak tele bókokkal, amelyek vonzerejét és időtlen szépségét dicsérik. Sokan azt állítják, hogy sokkal jobban néz ki, mint a szakmabeli társai.

Azonban, mint minden hírességnek, Stone-nak is megvannak a maga ellenzői. Egyes kritikusok szerint nem kellene ilyen fotókat posztolnia, és a feltűnő ruhák viselése nem illik az ő korához.

Ön egyetért a kritikusokkal?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO