„Ne mutasd meg ezt a feleségének!” Botrányos fotók Jean-Claude Van Damme felszínre a hálózaton

Törés! 💥 Leszúrják a szeretőjével, miközben még törvényesen házas! 🤫🧐 Paparazzók filmezték le a harcművészt ukrán szeretőjével, és ezzel felháborodást keltettek felesége rajongói körében! 😤 Egy Alena nevű lány lopta el a színész szívét, akinek fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Aligha akad valaki, aki megkérdőjelezné a kilétét. Mai cikkünk a világhírű profi harcművészről szól, aki többek között a „Cybord”, „Kickboxer”, „Oroszlánszív” stb. szerepeiről is ismert.

Felpezsdült szerelmi élete is megérdemli a figyelmünket. Bár még mindig a profi testépítő G. Portugues felesége, úgy tűnik, kettős életet él, és gyakran látják fiatal ukrán szeretőjével.

A lány, aki korábban volt olyan szerencsés, hogy ellopta a belga legenda szívét, még csak el sem tudná képzelni, hogy magánrepülőgépen repüljön és Franciaország legjobb szállodáiban szálljon meg. Mint barátai és rokonai bevallják, anyagilag is támogatja őt a nős színész.

„Nem csoda, hogy megőrül érte!”, „Mi van a feleségével? Vajon ő is tud a férje hűtlenségéről?”, „Szegény Gladys! Jobb férjet érdemelt volna”, „Így néz ki egy szerencsés nő!”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alena Kaverina (@alenak705)

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO