„A jövő szupermodelljei!” Blake Livelyt a lányaival szúrják ki Taylor Swift madridi koncertjén

A 2️⃣0️⃣1️⃣2️⃣ oldalon kötöttek házasságot, és a showbiznisz egyik legikonikusabb párjává váltak! 😮😍 Nemrégiben pedig már a NÉGYEDIK lányukat köszöntötték, el tudod hinni? 🫣🫢 Miközben a házastársak folyamatosan rejtegetik a lányok arcát, a lesifotósok végre elkapták őket! 📸💥 Nézd meg ebben a cikkben, milyen szépségek lettek! 👇

A paparazzóknak volt szerencséjük lefilmezni B. Livelyt Taylor Swift koncertjén, és nem volt egyedül. A legendás színésznő elhozta két lányát is, és mindenkit megörvendeztetett a feltűnő hasonlóságukkal. A koncertre május 29-én került sor Madridban.

Úgy tűnt, a trió teljesen beleélte magát a koncertbe, és remekül érezték magukat ott. Lively egy laza fehér gombos inget és farmer rövidnadrágot viselt, amit ízléses arany ékszerekkel egészített ki. Míg a filmsztár a kamerába mosolygott, a kislány kissé zavartnak tűnt, ami azonban nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy megcsodálják cukiságukat.

Emlékeztetőül: A zöld lámpás sztárjának négy közös gyermeke van Livelyval. A 2012-es házasságuk óta a pár négy örökbefogadott gyermeket köszöntött: James, Ines, Betty és a negyedik nevét még nem hozták nyilvánosságra. Bár az emberek arra számítottak, hogy a negyedik fiú lesz, Reynolds úgy tűnik, őszintén örül egy újabb lánynak.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO