„Evett és nem hagyott morzsákat!” Így reagál Nicole Kidman a ruhaválasztása miatt érkező kritikákra

Többet mutatott a megengedettnél, és nem hagyott teret a képzeletnek! 🤤❤️‍🔥 hollywoodi színésznő megfeledkezett koráról, és egy magas combkivágású, hátul nyitott ruhát viselt! 🤭🔥 Most már értjük, miért volt oda érte még Cruise is! 😏🤌 Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt megnézed a cikket! 👇

Nicole Kidman a legnépszerűbb, legsikeresebb és legkívánatosabb színésznők közé tartozik, aki olyan filmekben nyújtott ikonikus szerepeivel, mint a „Paddington”, a „Big Little Lies”, az „Aquaman és az elveszett királyság”, stb. építette fel cseppnyi karrierjét Hollywoodban.

Legutóbbi megjelenése az „Expats” című minitévésorozatának New York-i premierjén mindenkiben nagy benyomást keltett. Választása egy feltárulkozó ruhára esett, magas combkivágással és nyitott háttal. Kidman gyémánt ékszerekkel egészítette ki pompás megjelenését, és a legjobban nézett ki.

Meg kell azonban említeni, hogy egy olyan nővel van dolgunk, aki zseniálisan tudja, hogyan kell reagálni a negatívumokra és a trollkodó kommentekre. Tökéletesen kezeli a kritikát, és nem hagyja, hogy mások diktálják neki, mit tegyen. A színésznő továbbra is rendíthetetlen, és úgy dönt, hogy figyelmen kívül hagyja a gyűlölködőket, és hű marad önmagához.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO