„A pletykák beigazolódtak!” Itt van minden, amit Tom Selleck szenvedéllyel és nehézségekkel teli karrierjéről tudni kell

Darabokra tört a rajongók szíve Selleck legújabb fotói után! 💔🥺 Sokan emlékeznek rá olyan sorozatokból, mint a „Magnum” és a „Blue Bloods”, ahol milliókat bűvölt el karizmájával és tehetségével! 🤩👏 Mostani megjelenése mégis minden pletykát megerősített! 🤫🙄 A sokat emlegetett fotókért – lásd a cikket!

Tom Selleck a „Magnum”, a „P. I.” és a „Blue Bloods” című filmekben való szereplésével bizonyította hihetetlen tehetségét, felülmúlhatatlan karizmáját és szenvedélyes színészi hozzáállását. A szakmája iránti elkötelezettsége nem ismer el semmilyen határt. Karrierje mégis tele van hullámvölgyekkel.

Kevesen tudják, hogy mielőtt a színészi pályára lépett volna, az volt az álma, hogy profi sportoló legyen. A kaliforniai San Fernando Valleyben nőtt fel, ahol a kosárlabdában is megmutatta tehetségét, és még ösztöndíjat is kapott a Dél-Kaliforniai Egyetemre.

Még az 1970-es években kisebb szerepeket kapott a televízióban, mielőtt Thomas Magnum szerepében áttörést ért volna el, ami világhírnevet és elismerést hozott neki. A „Három férfi és egy baba” és a „In and Out” című filmekben nyújtott szerepe is figyelemre méltó. 2010-ben volt az, amikor Frank Reagan szerepét játszotta a „Blue Bloods” című drámasorozatban.

Az utóbbi időben egészségügyi kihívásokkal nézett szembe a hátát illetően. Azonban továbbra is eltökélt abban, hogy fitt és egészséges maradjon. Ami a magánéletét illeti, megtalálta a szerelmet J. Mackkel, akivel közös lányuk van, akit Hannah-nak hívnak.

Sok közös van bennük, és hasonló érdeklődési körük van, beleértve a lovaglást és a természetet a szabadban. Még ma is különleges helyet foglal el az emberek szívében, és reméljük, hogy még hosszú, boldog éveket fog élni.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO