„Az idő senkit sem kímél!” Itt van minden, amit tudni kell Sally Struthersről, akit Gloriaként ismerhetünk a „Mindenki a családban” című sorozatból.

Alig ismerik fel a rajongók a bombázót, aki a 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s oldalon visszaintette Hollywoodot! 🤨😬 Nézzük meg közelebbről Sally Struthers fejlődését az évek során! 🧐😯 A netezőknek még azt is duplán le kellett ellenőrizniük, hogy ez valóban ő-e vagy sem! 🤫🫢 Készülj fel, hogy elborzadsz, ha most őt látod ebben a cikkben! 👇


Emlékszel még rá a Mindenki a családban című sorozatból? A karaktert zseniálisan alakította Sally Struthers. Valaha igazán ikonikus figura volt. Most itt az ideje, hogy közelebbről is megnézzük a mozis legenda fejlődését az évek során!


Mondhatni, hogy a sitcomban játszott karaktere úttörő volt. Kiváló alakítása megérdemelten hozott két Emmy-díjat, és megalapozta, hogy a filmiparban toronymagas sztárrá vált.


A sitcom után azonban bajba került. Nehézségekbe ütközött, miközben változatos szerepeket próbált eljátszani. Ezek a kihívások azonban színésznői karrierje csepergésének kezdetét jelentették. Tehetsége és elszántsága volt a kulcsa a nagy sikernek és az általános elismerésnek.


Sally feltűnt a Match Game című panelhírű műsorban, és Babette Dellként szerzett elismerést. Szenvedélyesen szerette a színházat is. Mi több, az elszegényedett gyermekek szószólója volt.


Ami a magánéletét illeti, W. C. Rader pszichiáterrel kötött házassága alatt egy lányt köszöntött. Most már 75 éves, és csendben Los Angelesben él.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO