„Nem csoda, hogy Ronaldo beleszeretett!” Georgina Rodriguez új fotói felforrósítják a közösségi médiát

Bikiniben mutatta meg magát, és most már értjük, miért őt választotta a leggazdagabb focista! 🤤❤️‍🔥 A 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣ volt az, amikor Ronaldo egy Gucci üzletben találkozott vele, és első látásra beleszeretett! 💘😮 Azóta elválaszthatatlanok, és a 5️⃣ gyerekeket is köszöntötték! ☺️👏 A legújabb fotóikért – nézd meg a cikket! 👇

Senki sem tagadja, hogy Cristiano Ronaldo a leggazdagabb, legsikeresebb és legendásabb focisták közé tartozik. Szédületes sportkarrierje mellett gyönyörű családja van, lenyűgöző felesége és imádnivaló gyermekei. Aki nem tudná, a pár egy üzletben találkozott először, ahol a nő eladóként dolgozott.

Szerelem volt első látásra, és azonnal megtörtént közöttük a kémia. Annak ellenére, hogy sok gyereket szült, Rodriguez még mindig elképesztő testtel büszkélkedhet. Nehéz elhinni, hogy 5 gyerek világra jötte után is lehet valaki ennyire lenyűgözően néz ki. Mondhatni, úgy viselkedik, mint minden magára valamit is adó milliárdos barátnője.

„Nem meglepő, hogy megőrül érte!”, „Úgy tűnik, hogy nem jár ki a szépségszalonokból”, „Ki mondaná meg, hogy 5 gyereket szült?”, „Tetőtől talpig tökéletes”, „Így néz ki egy szerencsés nő”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO