„Az egykori szépséget nem lehet visszaadni!” Kim Basinger számos plasztikai műtét után szégyent hozott magára

Az örök fiatalság hajszolása tönkretette őt! 🥲 Egykor a férfiak megőrültek Basinger sármjáért 👩‍❤️‍👨💘 De mostanra a sztárt keményen kritizálták a külseje miatt 🗣️📢 Plasztikai műtétek után, a rajongók nem akarták elhinni, hogy ez az eltorzult nő a kedvenc sztárjuk 🤦🏻‍♀️💉 És itt ritka felvételeket láthatsz ⬇️

A 69 éves Kim Basinger, híres amerikai színésznő, modell és énekesnő határozott lépéseket tett, hogy megváltoztassa külsejét. A hollywoodi sztár úgy tűnik, elhatározta magát, és kockázatos változtatásokat hajtott végre az örök fiatalságra törekedve. Nem meglepő, hiszen sok sztár teszi ugyanezt. A szépség új arca igazi szenzációt okozott a showbiznisz világában.

A legújabb fotókon Basingert nehéz felismerni. „Hol a szépséged?”, „Nem kellett volna plasztikai sebészhez menned?”, „Ő volt a 90-es évek legszebb nője!”, „Nehéz elhinni, hogy ez ugyanaz a Kim” – így reagáltak a felhasználók.

„Miért döntenek a nők ilyen változtatások mellett?”, „Plasztikai műtétek nélkül is gyönyörű volt. Miért tette tönkre az arcát?”, „Mi történt vele?” – tették fel a kérdéseket a kommentekben. Te mit gondolsz a külsejéről?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO