„Ez jobban fáj a szívemnek, mint azt szavakkal le lehetne írni!” Hilton üzent a kisfiát célba vevő gyűlölködőknek

Megszakad a szíve érte, ahogy ismét sírva fakad, és nem bírja tovább! 💔😭”Micsoda szörnyeteg!”, „Laborban készült?” és hasonló kommentek érik a színésznőt! 💬 Mivel képtelen hallgatni, végül elárulja az igazságot, amire senki sem volt felkészülve! 😳🤫Hogy mindent megtudj – olvasd el a cikket! 👇

Már nem titok, hogy a színésznő és férje állandó kritikák és negatív megjegyzések célkeresztjébe kerültek drága kisgyermekük külsejével kapcsolatban. A helyzet az, hogy Phoenixnek, akit béranyaság útján fogadtak be, feltűnően nagyobb feje van, ami felvet néhány kérdést.

Számos próbálkozás után, amikor megpróbálta figyelmen kívül hagyni a célozgató megjegyzéseket, és nem törődött a gyűlölködőkkel, képtelen volt hallgatni, és nem reagált a negatívumokra.

„Miközben a reflektorfényben éljük az életünket, a kommentek elkerülhetetlenek, de a gyermekemet célba venni elfogadhatatlan”.

Azt is hozzátette, hogy keményen dolgozott azért, hogy olyan környezetet teremtsen, amely a szereteten, a tiszteleten és az elfogadáson alapul, hozzátéve, hogy ugyanezt elfogadta másoktól is, mégsem teljesültek az elvárásai. A színésznő elkeserítőnek tartja, hogy vannak emberek, akik ilyen ártatlanságot vesznek célba.

Az ítéletekre reagálva szükségesnek tartotta megemlíteni, hogy minden rendben van vele, és teljesen egészséges. Azok, akik gúnyt űztek belőle, feltételezve, hogy a baba egy laborban készült, úgy tűnik, megbánták, hogy ilyen csúnya dolgokat mondtak.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO