A 77 az új 30? Cher felrázza a slágerlistákat és felháborodást vált ki: Rajongók hangja!

„A kor utoléri, vagy ő még mindig a kortalan királynő?” 🫣😮 Cher merész szállodai kilépése sokkolja a rajongókat 😳🤯 „Az örök díva” elkábít és vitát vált ki legújabb nyaralós slágerével és ikonikus szállodai kilépésével!  🫢🔥 Merülj el a vitában és oszd meg a véleményed a kommentekben! 🤔 Olvass tovább az alábbi cikkben! 👇

Cher legújabb ünnepi dala lenyűgözően szerepelt a Billboard Dance/Electronic Digital Song Sales chartján, a 3. helyen debütált 2023 októberében.

Egy nemrégiben adott interjúban Cher kiemelte, hogy ünnepi dalai, köztük ez a legújabb is, több mint tipikus „karácsonyi karácsonyi” dallamok. Hangsúlyozta, hogy ezek a dalok a maguk nemében kiemelkedő szerzemények..

Miután részt vett az éves ünnepségen, Cher távozását a szállodából Elder Ordonez szórakoztatóipari fotós megörökítette, aki egy klipet tett közzé az Instagramon.

A videón Cher, aki egy teljesen fekete ruhát viselt, amelyhez illő csizmát párosított, egy testőr segítségével méltóságteljesen haladt egy várakozó autó felé.

A közösségi média posztjára vegyes reakciókat váltott ki. Egyes kommentek aggodalmukat fejezték ki Cher mozgékonyságával kapcsolatban, néhányan a lábbeli kiválasztásának tulajdonították, míg mások a korát emlegették. Az egyik kommentelő megvédte Cher-t, rámutatva, hogy 77 évesen a mozgékonyságát inkább csodálni kellene, mint vizsgálni.

A rajongók gyorsan hozzászóltak, és különböző véleményeket osztottak meg. Néhányan megjegyezték, hogy Cher fáradtnak tűnik, és ezt a természetes öregedési folyamatnak tulajdonították, míg mások dicsérték, hangsúlyozva ikonikus státuszát és csodálatukat fejezték ki a hosszú karrierje miatt.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elder Ordonez (@elderordonez1)


A kritika ellenére sok rajongó megragadta az alkalmat, hogy megünnepelje Cher-t, kiemelve legendás státuszát és figyelemre méltó karrierjét.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO