„Ne hagyd, hogy Victoria meglássa ezeket a képeket!” David Beckham és lánya friss fotói címlapokra kerültek

Dávid szorosan a derekára öleli 1️⃣2️⃣ éves lányát, és szájon csókolja!😬 A focista hozzáállása lányához mindenkinek felhúzta a szemöldökét! 🤨🤔 „Victoria, hol vagy?”, „Hívd a rendőrséget, azonnal!”!💬A botrányos fotókért – lásd a cikket! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Про Кино (@kino_diary)

Ezeknek a házastársaknak hosszú és dicséretes szerelmi története van, ami nem hagy egyetlenegyet sem közömbösnek. Még 1999-ben kötötték össze az életüket, és kezdődött az „örökkévalóság”. Házasságuk alatt négy gyermeket köszöntöttek.

Tagadhatatlan, hogy példás családot alkotnak, és milliók számára szolgálnak nagy inspirációként. Az utóbbi időben azonban az emberek egy furcsa kötelékről beszélnek a focista és Harper között. A dolog lényege, hogy úgy tűnik, David nem megfelelő módon bánik a 12 éves gyerekkel.

Ha azt vesszük, hogy a férfi gyakran szorosan a derekánál fogva tartotta a lányt és csókolgatta az ajkát, akkor nem meglepő, hogy kapcsolatuk felháborodást kelt. Egyesek még attól is tartottak, hogy Victoria meglátja ezeket a képeket, és rögtön botrányt csinál.

„Valaki, kérem, tanítson meg neki némi jó modort, hogyan bánjon a gyerekével”, „Szájon csókolja a tinédzser lányát? Úgy tűnik, valakinek pszichológiai segítségre van szüksége”, „A világ a feje tetejére állt”, „Miért aggódtok ennyire? Egyszerűen csak szereti a gyerekét, és ezt ki is mutatja”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO