„Ki fogja emlékeztetni őt a korára?” Cher fiatal barátjával randizik, és reakciókat vált ki

Cher intim pillanatokat oszt meg a barátjával, és nem emlékszik, hány éves! 🤤❤️‍🔥 A férfi, aki ellopta a poplegenda szívét, 4️⃣0️⃣ évvel fiatalabb nála, el tudod hinni? 😳😵 Paparazzók szúrták ki a párt egy romantikus randin, és ezzel felháborodást keltettek a rajongók körében! 🤫🧐 A megbeszélt fotókért – nézd meg a cikket! 👇

A világhírű, sikeres és legendás popénekesnő sosem szűnik meg a reflektorfényben lenni. A zenei karrierje csepergése mellett a magánélete is közérdeklődést vált ki. Az a tény, hogy az ikonikus művésznő „előszeretettel” randizik jóval fiatalabb férfiakkal, az egyik legtöbbet emlegetett hírességgé tette őt.

Aki még nem tudná, Cher jelenleg Alexander Edwards zenei vezetővel jár, akinek Amber Rose-zal közös fia van. A párt 2022-ben kapták először kézen fogva, és azóta elválaszthatatlanok. Amit az emberek nem szeretnek bennük, az a nagy korkülönbségük – 40 év.

„Ő megtalálta a szerelmet, ő a pénzt!”, „A világ a feje tetejére állt”, „Mára elég volt az internetből”, „Inkább anyának és fiúnak tűnnek, nem szerelmespárnak”, „Valaki, kérem, emlékeztesse a korára!”, „Ha már felnőtt és még mindig szingli. Akkor ne aggódj. A leendő partnered még meg sem született”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO