„Hogy engedhette Kurt Russell, hogy ezt viselje?” Goldie Hawn legutóbbi outingje vitát kavart

A rajongók szégyenszemre behunyták a szemüket, amikor Goldie Hawn mini rövidnadrágban jelent meg! 🫣😨 Ki fogja emlékeztetni arra, hogy ő már 7️⃣8️⃣ ? A hollywoodi színésznő és Kurt Russell felesége nem törődik mások véleményével, és teljes életet él! 😉🤌 A botrányos fotókért – nézd meg a cikket! 👇

Úgy tűnik, mintha Goldie Hawn számára a kor nem jelentene semmit. Nemrég a fotóriporterek lencsevégre kapták az ikonikus hollywoodi színésznőt egy laza közös séta közben férjével, K. Russell-lel. A 78 éves nő megjelenése vegyes reakciókat eredményezett.

Az Első feleségek klubja sztárja egy elegáns kalapot, egy ujjatlan inget és egy ugyanolyan színű miniruhát részesített előnyben. Képét napszemüveggel és ékszerekkel egészítette ki. Kopasz öltözéke hamar viták tárgyává vált. Egyesek őszintén csodálták, míg a többiek erősen csalódtak benne.

„Az idő senkit sem kímél!”, „Itt az ideje, hogy ne hordjon több rövidnadrágot”, „A kor már megtette a hatását”, „Azok a ráncok, kerek bokák és bőrpigmentáció nem állították meg!”, „Korához képest elképesztően néz ki”, „Minden idők legnagyobb színésznője, semmi kétség!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO