„Igazságtalan, hogy milyen jól néz ki 51 évesen!” Sofia Vergara nyaralási fotóival fűti fel a közösségi médiát

Házas férfiak, meg se próbáljátok megnézni Sofia Vergarát ezeken a képeken! 🫣🚫 A kolumbiai-amerikai színésznő bikiniben mutatta meg magát, és minden férfit megőrjített álomtestével! 🔥😍 Próbáld meg nem duplán megnézni a korát, ha megnézed a legújabb képeit ebben a cikkben! 👇

Amikor az emberek meglátják S. Vergara-t, nem tudnak elmenni anélkül, hogy ne duplázzák meg a korát. Az egész arról szól, hogy a kiváló kolumbiai-amerikai színésznő és tévés személyiség sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál, és úgy tűnik, hogy az évek sosem múlnak el nála.

Egyesek még a finom borhoz is hasonlítják őt, hiszen mindkettő még jobb lesz az idő múlásával. A sztár a rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott étrend fontosságát hangsúlyozza. Sok tápláló és egészséges terméket fogyaszt, például friss gyümölcsöt, zöldséget, friss húsokat, mégis, néha megengedheti magának, hogy fagylaltot egyen.

Ami a magánéletét illeti, Joe Manganiello felesége. Soha nem hagy ki egy alkalmat sem, hogy a közösségi médiában kifejezze igaz szerelmét és odaadását a férfi iránt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO