„Megint terhes?” Rihanna a közösségi médiában ad friss információkat, és fényt derít a legújabb pletykákra is

Törés! 🔥 Rihanna új fotót posztolt, és mindenki ugyanazt mondja! 🤫 Az ikonikus énekesnő egy bézs színű „meztelen” bodysuitban mutatta meg magát, és megerősítette a pletykákat! 🤭😲 A legendás barbadosi sztár legújabb posztja címlapokra került, amit ebben a cikkben láthatsz! 👇

Csak emlékeztetőül: Rihanna tavaly augusztusban fogadta második babáját, és két abszolút imádnivaló gyermek anyukája lett. Az ikonikus barbadosi sztár máris lenyűgöző visszatérésen van túl, és elkezdett fellépni. Érdemes megemlíteni, hogy Rihanna a legkeresettebb és legnépszerűbb előadók közé tartozik.

Ő minden idők második legjobban eladott női előadója, és a legtöbb lemezzel rendelkező női előadó. A szórakoztatóiparhoz való jelentős hozzájárulását, pótolhatatlan szerepét és hihetetlen karrierjének magasságait aligha lehet túlbecsülni. Szédületes karrierje mellett magánélete is mindig a közvélemény érdeklődését kelti, soha nem szűnik meg a figyelem középpontjában lenni.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от badgalriri (@badgalriri)

Nemrég felröppentek olyan pletykák, melyek szerint kedvenc előadóművészünk harmadszor is teherbe esett. Különösen akkor, amikor az emberek nem látják sokáig fellépni, azt feltételezik, hogy az ikonikus énekesnő a magánélet érdekében titkolhatja terhességét.

Rihanna nemrég egy őszinte fotózással jelentkezett a neten, melyen egy bézs színű bodysuitban „meztelen” hatást keltett. Stílusos szőke bob frizurát viselt, megjelenését pedig ízléses, minimalista ékszerekkel egészítette ki. Azt mondani, hogy a kép kihangsúlyozta nőiességét, nem mondhatni.

A poszt azonban vegyes reakciókat váltott ki. Egyesek meggyőződtek arról, hogy a terhességéről szóló pletykák nem igazolódtak be, míg a többiek egyértelműen észrevették pici pocakját, és megbizonyosodtak arról, hogy kedvenc előadójuk valóban harmadik babáját várja A$AP Rockyval.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO