„Szinte a szégyen határán volt”: Kate Beckinsale majdnem kínos helyzetbe került a Cannes-i Filmfesztiválon

A bodysuitjának gombjai kigombolódtak, és úgy emelkedett fel, mint egy függöny 😲😲 Ha nem lett volna Keanu Reeves és Robert Sean Leonard, Kate kellemetlen helyzetben találta volna magát 😱🫣

1993-ban Kate Beckinsale egy filmfesztiválon vett részt, és problémája akadt a ruhájával․ A „Sok hűhó semmiért” című filmet mutatta be Keanu Reeves és Robert Sean Leonard társaságában. 19 évesen nem engedhette meg magának a drága ruhatárát․.

Hogy egy kicsit másképp nézzen ki, Kate egy virággal díszítette a haját, amit a reggeli alatt a szállodai szobájából vett magához. Egy barna ruhát viselt erős csizmával, és nagyon elegánsnak és stílusosnak tűnt․.

De hirtelen gond volt a bodijával, amit a reptéren vásárolt․ Amikor beszállt a kocsiba, a gombok kigombolódtak, és a bodiját azonnal felemelte․ Nagyon nehéz volt megjavítani a kocsiban, és Kate aggódott a helyzet miatt.

Amikor a rendezvényen volt, Kate úgy döntött, hogy figyelmezteti a kollégáit erre․ Szerencsére Keanu és Robert segítettek neki átjutni a fotósokon․ Kate a közösségi oldalakon tette közzé a filmfesztiválon készült fotókat․ A képen ez a felejthetetlen helyzet látható.
„A vörös szőnyegen csendben elmondtam Keanunak és Robertnek a problémámat” – mondta Kate. „A fotón látható, ahogy elöl tartom a bodyt, ők pedig diszkréten tartják a hátulját. Csodálatos emberek voltak és segítőkészek a nap végéig. Azonnal a segítségemre siettek”․

Kate idén is ott volt a cannes-i filmfesztiválon, és az amfAR-gála házigazdája volt. Az eseményen számos híresség vett részt, akik ruháikkal elnyerték a szíveket․.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO