„Még mindig nem tervezi, hogy 64 évesen öregszik!”: Pfeiffer új fotókat osztott meg magáról a medence mellett, ami vegyes reakciókat váltott ki

Michelle Pfeiffer megmutatta, hogyan kell kinéznie egy 64 éves nőnek! 😍🫠 Provokatív fotókat osztott meg a medence mellett, és kellemesen meglepte követőit! 🤭🔥

A kiváló hollywoodi színésznő neve már régóta címlapokra került a neten. Bár már nem szerepel túl gyakran a nyilvánosság előtt, nemrég néhány friss, medencés fotóval örvendeztette meg követőit.

Az emberek vegyes véleménnyel voltak róla a közösségi médiában. Egyesek nem találtak szavakat csodálatuk kifejezésére, míg mások semmi különöset és egyedit nem láttak benne, azzal magyarázva, hogy az ikonikus szépség már nem a régi.

„Így kell kinéznie egy 54 éves nőnek!”, „Nem csoda, hogy titokban még mindig olyan sok férfi szerelmes belé!”, „Lenyűgöző sminkkel és smink nélkül is!”, „Ő határozza meg a női szépséget és vonzerőt!”, „Több ilyen nőre van szükségünk!”.

„Micsoda szégyen! És ez a nő 54 éves?”, „Teljesen elfogadhatatlan a korához képest!”, „Az öregedés jelent neki valamit? Nem hiszem!”.

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO