„Akár az apa, akár a fiú!” Hogy Alain Delon örököse hogy néz ki, megérdemli a különleges figyelmünket

A 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s oldalon szívek millióit dobogtatta meg, és most a fián a sor! 😮😍 A világ egyik legvonzóbb férfija mutatta meg a fiát és a lányok nem tudnak nem beleszeretni! 💘😉 Az emberek „görög istennek” hívják őt, és ennek megvan az oka! 🤫 Alain-Fabian az édesapja mini mása lett, akinek legújabb fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Egykor az egyik leglegendásabb, legmagasztosabb és világhírűbb színész azt állította, hogy három dologban látja az értelmet: a munkában, a bolondságban és a gyerekekben. A francia filmipar ikonjának három örököse van, a legfiatalabb pedig most töltötte be a 29. életévét. Azt mondani, hogy Alain-Fabian a legjobb géneket örökölte az apjától, nem mondhatni.

A fiú már felnőtt és elég érett ahhoz, hogy a világ minden táján elcsábítsa a lányokat és a nőket. Azt mondani, hogy ő lett a kiemelkedő színész mini változata, nem mondhatni, hogy semmi. Legutóbbi fotózása nagy port kavart, heves viták tárgyává vált.

„Micsoda hihetetlen gének!”, „Bármilyen jóképű is, az apjának nincs párja!”, „Hálás lehet az apjának a csodálatos génjeiért!”, „Az apja szénmásolata!”, „Házas nők nem láthatják őt!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO