„Zsírinjekciókkal és elfuserált arcfelvarrással!” Ezt tette számtalan plasztikai műtét Kim Novakkal

Még a 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s oldalon még Alfred Hitchcock múzsája volt, de az idő nem kímélte! 😟👎 Sokan emlékeznek rá olyan filmekből, mint az Emberi rabság és a Szédülés, de az ikonikus színésznő már nem a régi! 🤫⏳ Az egykor szépségikonnak számtalan műtéttel kényeztette magát Kim Novak! 💉🩸 Nézd meg a cikkben az új fotóit! 👇

Alig van olyan ember, aki ne ismerné Kim Novakot, az 1960-70-es évek egyik amerikai színésznőjét, aki olyan filmekkel hagyott örök nyomot a filmiparban, mint a Szédülés vagy a Harang, könyv és gyertya. Nagyszerű hozzájárulását és profizmusát aligha lehet túlbecsülni.

Az ikonikus filmek bemutatása óta azonban évek teltek el, és Novak a felismerhetetlenségig megváltozott. Azt gondolhatnánk, hogy méltósággal és méltósággal öregedett, megmaradt ugyanannak a bájos, nőies hölgynek, azonban nem mindig történik meg, hogy elvárásaink megfelelnek a valóságnak.

Novak számos plasztikai műtéten esett át, amelyek megtették a hatásukat. Nehéz elhinni, hogy a műtéti katasztrófa előtt ikonikus szépség volt. Sokan sajnálják, sajnálkozva állítják, hogy jobb lett volna, ha érintetlen marad a szépsége, és elfogadja a természetes öregedést.

„A plasztikai sebészének börtönben lenne a helye!”, „Szépségikonból emberi viaszbábu lett!”, „Mintha két teljesen különböző ember lenne!”, „Eltartott egy darabig, mire felismertem”, „Jól néz ki egy 90 éves nőhöz képest. Semmi kétség!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO