„Mit rejteget előlünk a Palota?” A hercegről és Rose Hanbury állítólagos szeretőjéről szóló legfrissebb hírek reakciókat váltottak ki.

Törés! 🔥 Middleton barátnője és a herceg állítólagos szerelmi viszonya megerősítést nyert! 😲🤫 Ezt tudjuk eddig a herceg és Hanbury teljes történetéről! 🧐 Készülj fel a meglepetésekre! 😉 További részletekért – lásd a cikket! 👇

A királyi családot sosem szűntek meg „körülvenni” a pletykák, amelyek sosem múlnak el teljesen. Az egyik legbotrányosabb pletyka a herceg és a hercegnő barátnője, Rose Hanbury viszonyáról szól. Ezek a pletykák különösen Kate hasi műtétje és későbbi eltűnése után kezdtek még jobban terjedni.

Amikor a palota arról akarta biztosítani a közvéleményt, hogy a hercegnő jól van, senki sem hitt nekik, mivel valójában semmilyen bizonyítékkal és részlettel nem szolgáltak. Az emberek megkérdőjelezték az őszinteségüket. Ezt követte egy Middleton által megosztott fotó, amelyen nem viselte a jegygyűrűjét.

Még 2019-ben az In Touch című kiadvány számolt be arról, hogy viszonya lehetett R. Hanburyvel. Aki nem tudná, Rose és férje a királyi házastársak közelében élnek egy 106 szobás otthonban.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO