Rizzo a Grease-ben 79 éves lett! Így változtatta meg a kor és az évek Stockard Channing színésznőt

Sokan emlékeznek rá, mint Rizzo a Grease-ben, akibe akkoriban mindenki bele volt zúgva! 😮😍 Kevesen tudják, hogy az ikonikus karaktert Channing alakította! 🫠👏 Elteltek az évek és ő már 7️⃣9️⃣! ⏳🤫 A mozis legenda úgy öregedett, mint a jó bor, akinek legújabb fotóit ebben a cikkben találod! 👇


A nagy tehetségéről, kiváló színészi képességeiről és karizmájáról ismert színésznőre vitathatatlanul a Grease című sikerfilmben Rizzóként nyújtott áttörő szerepe miatt emlékszünk leginkább, ami minden idők egyik legkiemelkedőbb színésznőjévé formálta. Az éneklés, a tánc és más emlékezetes szerepek mindenképpen bekerültek a filmtörténelembe.


Az emberek még 4 évtized elteltével is emlékeznek Stockard Channing színésznőre, mint Rizzo, aki 34 évesen vállalta el az ikonikus szerepet. Akár hiszed, akár nem, több mint 40 év telt el, és ő már 79 éves. Az, ahogyan a neves színésznő változott, sok kérdést vet fel.


Egyesek őszintén csodálják időtlen szépségét, míg a többiek gyorsan „megvádolják” a filmsztárt, hogy az örök fiatalság és szépség hajszolása érdekében számos szépészeti beavatkozáson esett át. Senki sem tagadja, hogy úgy öregedett, mint a bor, és még mindig milliókat bűvöl el.


Nem számít, hány év telt el , a film iránti szenvedélyét, hihetetlen karrierjének magasságait és eredményeit aligha lehet túlbecsülni. Jelentős hozzájárulása és pótolhatatlan szerepe mindig is a filmművészet egyik legmagasabban álló alakja marad.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO