„A lánya is? Nem létezik!” Bruce Willis örökösnőjéről, Tallulah-ról szóló legfrissebb hírek robbantották fel a netet

Most itt az ideje, hogy Willis lányáért is imádkozzunk! Micsoda szegény család! A rajongók szíve ezer darabra tört a Tallulah-ról szóló hírek után! Mi történt a lánnyal és miért aggódik mindenki ennyire? Hogy mindent megtudj – olvasd el a cikket!


Miközben az egész világ imádkozik a legendás akciófilmsztárért, mi félve mondjuk, hogy ideje imádkozni a lányáért is. Emlékeztetőül: Willisnél afáziát diagnosztizáltak. A betegség aktívan előrehalad, és máris megviselte a prominens filmlegendát.


Az állapota nem hagyott neki más választást, minthogy véget vessen cseperedő karrierjének. Bruce már a legtöbb rokonát és barátját sem ismeri fel, és úgy gondolják, hogy már csak kevés ideje van hátra. A család mindig szeretettel, melegséggel és ragaszkodással veszi körül, gyakran megosztva vele a híreket és exkluzív fotókat.


Lányuk egészségi állapota azonban egyre jobban kiéleződött, és aggodalmat kelt a családtagok körében. Most a mentális egészségi állapotára összpontosítanak. Az egészről D. Moore elárulta, hogy lánya három hónappal azután kezdett anorexiában szenvedni, hogy édesapja életveszélyes diagnózist kapott.


„Bruce látta, ahogy a lány elsorvad, és ez csak súlyosbította a saját problémáit. Megrázta Tallulah szenvedésének látványa”.

A lány elárulta, hogy borderline személyiségzavart diagnosztizáltak nála. A rajongók imádkoznak Tallulah-ért, és remélik, hogy szenvedései hamarosan véget érnek, és támogatást és szakmai segítséget kap.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO