„A férfi megtalálta a szerelmet, a nő a pénzt!” Egy 93 éves mágnás megmutatta az 5. feleségét, és felrobbantotta a hálózatot

Egy 9️⃣3️⃣ éves milliárdos megmutatta párját, és most mindenki „szerencsés embernek” hívja!👌 Íme a nő, aki az ötödik felesége lett annak a férfinak, akinek vagyona 1️⃣9️⃣ milliárd dollár! 💸💰 „A világ a feje tetejére állt”, „A pénz csodákra képes”!💬 Próbáld meg nem becsukni a szemed a zavarodottságtól, amikor meglátod a nyaralási fotóikat ebben a cikkben! 👇

Az idős, jómódú férfi és fiatalabb felesége exkluzív esküvői fotói bejárták a netet. A nem mindennapi pár még mindig a közösségi médiában veri a hullámokat, és az emberek nem hagynak ki egyetlen alkalmat sem, hogy „emlékeztessék” őket a nagy korkülönbségükre.

Murdoch párja ezúttal egy Elena nevű nő lett. Nem vesztegették az időt és összeházasodtak, legalizálva kapcsolatukat. Azt mondani, hogy az emberek vegyes véleményeket osztanak meg az egyesülésükről, nem mondhatni. Míg egyesek őszintén örülnek nekik, addig a többiek nem győzik kritizálni és elítélni a párt.

„Komoly kétségeim vannak az érzéseivel kapcsolatban”, „Ki mondja meg neki az igazat?”, „A pénz vakká teszi az embereket”, „A világ a feje tetejére állt”, „Mit talált benne ez a szépség? Hát persze, a pénzt!”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO