„A jövő szupermodelljei!” Charlie Sheen megmutatta felnőtt ikerfiait, és felrobbantotta a csatornát

Ha nem akarsz első látásra beleszeretni, ne nézd meg Sheen felnőtt fiait! 🤫🫣 Az ikerfiúk 1️⃣4️⃣ lettek és készen állnak arra, hogy mindenki szívét elrabolják! 💘 Már kinőtték apukájukat és az ő másolatai lettek! 😮 Nézd meg a friss felvételeket a fiatal szívtiprókról ebben a cikkben!

A paparazzóknak nemrég volt szerencséjük Charlie Sheent a fiaival együtt kiszúrni. A kiváló amerikai színész és ikerfiúk együtt mentek el rágcsálni és turmixolni. Érdemes megemlíteni, hogy az 57 éves filmsztár elkötelezett és gondoskodó apa.


Március 28-án, csütörtökön történt, hogy a családot lefilmezték. Érdekesség, hogy Max és Bob már kinőtték apukájukat magasságban, annak ellenére, hogy még csak 14 évesek. Napszemüveget viseltek és stílusosan néztek ki.


Meg kell említeni, hogy Max és Bob a színésznő B. Müllerrel kötött házassága alatt született. A 2011-es botrányos válásuk és a gyerektartással kapcsolatos állandó nézeteltérések nem akadályozták meg a színészt abban, hogy nagy szerepet vállaljon gyermekei nevelésében.


„A szórakoztatóipar számos területéről kitiltottak, és nehezen találtam állandó munkát. Mindez a jövedelmem nagymértékű csökkenéséhez vezetett”.
Brooke-nak 55 000 dollárt, másik korábbi partnerének, D. Richardsnak pedig 20 000 dollárt adott a gyerekeiknek, Saminak és Lolának. Egy 2022-es podcastban Denise megosztotta meglátásait a Charlie-val való kapcsolatáról. Hálás volt neki a két imádnivaló lányukért.


Azt is bevallotta, hogy akkor adta be a válókeresetet, amikor még terhes volt, és elég nehéz volt ezt nyilvánosságra hozni. Hálás volt minden barátjának és rokonának az élete nehéz időszakában.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO