„Nem egy ház, hanem egy álom!” Egy férfi megépítette magának a legszebb házat, és internetsztár lett belőle

Építettem magamnak egy álomházat, amit még a járókelők is csak bámulnak órákig! 🫢😯Míg mások ilyen házról álmodoznak, én bebizonyítottam, hogy egyedül is meg lehet csinálni! 🏠😍Amikor kinyitottam a lenyűgöző házam ajtaját, mindenkinek leesett az álla! 😦🤐 Nézd meg a belső teret ebben a cikkben! 👇


Első ránézésre egy átlagos, fából készült vidéki ház, de amikor közelebb lépünk, azzá a házzá válik, amiről mindannyian egész életünkben álmodtunk. Akár hiszed, akár nem, a tulajdonosa egy egyedülálló ember, aki olyat alkotott, amiről minden ember álmodik. A ház 2016-2017-ben épült, és amikor az emberek meglátják a belső terét, elvesztik a fonalat.


A számos sötét elem ellenére itt a ház mindig elegendő természetes fényt kap, ami még kényelmesebbé teszi az itt lakást. Bármilyen meglepő, még a konyhai szett homlokzatai is feketében pompáznak, mégis a fa elemek tartják az egyensúlyt. Van itt egy étkezőhely is.


A hálószobában talán a legérdekesebb rész a térképet ábrázoló akcentusfal. Ez azonban nem ok nélkül készült. A lényeg, hogy a tulajdonos sokat utazik a világban, és tervezi, hogy új helyekre is ellátogat. A hálószobában egy tágas gardróbszekrény is található.


A fürdőszobában a szigorú, sötét belső tér megtartása mellett döntöttek. Ez egy meglehetősen tágas helyiség. Van benne zuhanyzó és szauna is. Nem véletlenül vannak kerek ablakok és iránytű alakú minták a falakon – ő igazán szereti a tengeri témákat.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO