„Elzárkózott a valóságtól!” Elton John memoárja fényt derít a pop néhai királyára

Végre kiborítja az összes teát Jacksonról! 😲😨 Fogadjunk, hogy egyikőtök sem készült fel ezekre az állkapocs-leszorító részletekre! 😱🫢 Túlságosan őszinte lett, és felfedte a teljes igazságot kedvenc popénekesünkről! 💥 Hogy mindent megtudj – nézd meg a cikket! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)

E. John nagy szerepét és jelentős hozzájárulását a showbizniszhez aligha lehet túlbecsülni. A férfi, akinek évtizedeken átívelő zenei karrierje cseperedett, mindenki szívében különleges helyet foglal el. Még most, 75 éves korában sem szűnik meg a közfigyelem középpontjában állni.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)


Nem meglepő, hogy a zenész „Én” című memoárja nagy figyelmet keltett. Az már nem titok, hogy John és Jackson szoros kapcsolatban álltak, amiről őszintén beszélt a nyilatkozataiban.

Először akkor keresztezték egymást, amikor a pop későbbi királya még tinédzser volt. Elismerte, hogy a sztár néha megpróbált elmenekülni a valóság elől.

Gyakran úgy jellemezte őt, mint egy „zavaró személyt, akit nem tudta kezelni a felnőtt társaságot, aminek okai nem ismertek. Ez természetesen kérdéseket vetett fel a Pop királyának rajongói körében, ami további vitákat eredményezett.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO