„Bűn ilyen csinosnak lenni smink nélkül!” Taylor Swift megmutatta természetes szépségét és felrobbantotta a hálózatot

Már órák óta bámulják a rajongók a smink nélküli Swiftet, és még mindig nem tudnak betelni vele! 💘🫠Az énekesnő már négyszer jelent meg smink nélkül, és mindig tökéletesen nézett ki! 💄❌ Valaki, kérem, mondja meg neki, hogy tilos ilyen gyönyörűen kinézni! 😮❤️‍🔥See a cikket és próbálj meg nem beleszeretni! 👇

Alig van olyan ember, aki ne ismerné Taylor Swiftet, az egyik legnépszerűbb, legsikeresebb és legkívánatosabb énekesnőt, akinek hihetetlen tehetségét és nagy hatását aligha lehet túlbecsülni. Zenei karrierje és szerelmi története azóta is a közfigyelem középpontjában áll.


Gyönyörű hangja és briliáns képességei mellett Swift sminkstílusa a sötét füstösről a finom barackos ecsetre váltott, vörös rúzzsal.


Mégis azt lehet mondani, hogy a zenei sztár olyan abszolút szépséggel rendelkezik, ami „megengedi” neki, hogy egyáltalán ne használjon kozmetikumokat. Többször előfordult már, hogy nyilvánosan, smink nélkül jelent meg, és mindenkit kellemesen meglepett. 2019-ben egy „őszinte” szelfivel lepte meg a közösségi médiát, ami viták tárgya lett.


2022-ben ismét smink nélkül jelent meg, miközben bejelentette legújabb albumának megjelenését. Senki sem tagadhatná, hogy természetesen és könnyedén gyönyörű volt. Így örökítette meg a posztot.

„Éjfél, micsoda mesés és mesés óra! Ezen a szikrázó estén kiadom a mindannyiunk által ismert tündérmese fordulatát”.


A Covid-19 zárva tartásának időszakában sok híresség, köztük ő is elég bátorságot talált ahhoz, hogy felvállalja természetes szépségét, és dicséretet és csodálatot kapjon.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO