Egy srác valóra váltja nyugdíjas édesanyja álmát, és a felismerhetetlenségig megváltoztatja nyomorúságos lakását

Virágcsokor és parfümök helyett a legjobb ajándékot adtam édesanyámnak és felújítottam az „unalmas” lakását! 😊💪 Nem tudta visszafogni az érzelmeit, amikor belépett az új otthonába! 🥹❤️‍🩹 ezt a ronda helyet egy álomlakássá változtattam és megrohamoztam a netet a végeredménnyel, amit ebben a cikkben láthattok! 👇

Mai hősünk édesanyjának születésnapi ajándékként úgy döntött, hogy megadja neki azt, amiről egész életében álmodott. Vásárolt egy egyszobás lakást, amelynek kezdeti állapota hagyott kívánnivalót maga után. A férfinak azonban voltak tervei. Szándékában állt frissebb külsőt adni neki, és tökéletessé tenni.

Területe körülbelül 35 négyzetmétert tett ki, és egy 1968-ban épült panelépületben található. Tekintettel az általános kicsinységére, a konyha meglehetősen tágas, mivel 10 négyzetméteres. Az első feladat az volt, hogy megszabaduljunk a mennyezeten lévő festéktől. Erős vegyszerekhez kellett folyamodni a betonfödém teljes megtisztításához.

Ezután lebontották az előszoba és a szoba közötti válaszfalat, és egy gipszkartonból készült újat építettek a helyére. Kicserélték az elektromos vezetékeket, a radiátorokat, az ajtókat és a vízvezetékeket is. Azt mondani, hogy a lakás a felismerhetetlenségig megváltozott, nem mondhatni. A végeredmény lenyűgöző volt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO