Mindenki csodálkozva látja, hogy a koldus hogyan változott meg hosszú szakálla és piszkos haja után.

„Hajléktalanként belépett egy fodrászüzletbe, és hollywoodi sztárként jött ki!” 😱 Borotvát akart szerezni, de ennek következtében megváltozott az élete és felismerhetetlenné vált 👏💘 Nézzétek csak meg itt 👇👇👇

Gyakran előfordul, hogy azok az emberek, akik drasztikusan meg akarják változtatni az életüket, nem tudják, hol kezdjék. A pszichológusok azt javasolják, hogy először próbáljuk meg megváltoztatni a külsőnket. João Coelho Guimarães nehéz anyagi helyzetbe került, otthon nélkül maradt. A férfi az utcán élt, és nem volt módja megszervezni a személyes gondoskodást. Egy nap elhatározta, hogy elmegy egy fodrászüzletbe, és borotvát kér.

Ám meglepetésére a szalon tulajdonosa a legkedvesebb embernek bizonyult, aki úgy döntött, hogy nemcsak segít a férfin, hanem teljesen át is alakítja őt. Egy képzett mester válaszolt a kérésre, hogy egy személynek nemcsak borotválkozásra van szüksége, hanem teljes körű szolgáltatásokra. Azt is mondta, hogy kész mindent teljesen ingyenesen elvégezni, csak hogy a szerencsétlen férfi kedvében járjon.

A tükörből egy teljesen más embernek tűnő ember nézett rá. Az új frizura, a bajusz és a szakáll levágása a felismerhetetlenségig megváltoztatta a hajléktalan férfit. Mindössze néhány órát vett igénybe a teljes külső elkészítése.
A fodrászat dolgozóit sokkolta a tulajdonos tette. Az átalakulás előtti és utáni fotói felkerültek a közösségi oldalakra, és felkeltették a figyelmet.

Ekkor történt meg az igazi csoda. Egészen véletlenül a nővére hallotta a történetet. Meglepődött, hogy hajléktalanná vált. Így egy véletlenszerű kirándulás egy szépségszalonba vezetett oda, hogy a férfi újra megtalálta a családját.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO