„Egy szépségikonból zombiszerű lény lett!” Joan van Ark szenzációs fotói címlapokra kerülnek

A rajongók elborzadtak, amikor meglátták van Arkot a legújabb lesifotókon! 😬😱 A szőke, akibe minden férfi belebolondult, már nem a régi! 🤨👎 A színésznő felismerhetetlennek tűnik és mindenkit megijeszt a sápadt bőrével és extrém soványságával! 😨🤐 Készülj fel, hogy most ebben a cikkben láthatod őt! 👇


A családjának semmi köze a filmiparhoz, ez mégsem akadályozta meg a lányt abban, hogy érdeklődjön iránta és életcélokat tűzzen ki maga elé. A leendő sztár találkozása Julie Harrisszel életét megváltoztató élmény lett. Ő bátorította őt, hogy a Yale drámaiskolába járjon.


Érdemes megemlíteni, hogy a leendő sztár volt a második nő, aki valaha is ebbe az iskolába járt, ami figyelemre méltó szerepet játszott további életében és karrierjében. Színházban kezdett el szerepelni, de úgy vélte, hogy az igazi hivatása a televíziózás.


Sokan emlékezhetnek rá a „Temperature’s Rising”, a „Spider-Woman”, a „Days of Our Lives” és más nagyszerű filmekből, amelyek új szintre emelték karrierjét, és megalapozták pótolhatatlan helyét az iparágban. Ami a magánéletét illeti, még a középiskolában találkozott élete szerelmével, akit hamarosan feleségül vett, és született egy lányuk, Vanessa.


Joan és férje még most, több mint 50 év házasság után is elválaszthatatlanok, és nem tervezik a szakítást. Az ikonikus színésznő most 78 éves.


Az, ahogyan van Ark mostanában megjelenik, nem kerüli el senki különös figyelmét. Senki sem tagadja, hogy a felismerhetetlenségig megváltozott, és határozottan nem a jobbik irányba.
Ön is így gondolja?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO