Egy fiatal pár fantasztikusan átalakított egy nyomorúságos lakást, és a végeredménnyel megrohamozta a hálózatot.

Senki sem akart még csak közelebb jönni sem ehhez a ronda lakáshoz, de a férjemmel vállaltuk a kockázatot! 😏💪 Az állapota hagyott kívánnivalót maga után, de mi láttunk benne potenciált! 🧐🤩 Még a rokonaink is kételkedtek, de mi felülmúltuk az elvárásaikat! 😍👍 Az emberek alig hiszik el, hogy ez ugyanaz a ház! 😯 Az előtte-utána fotókért – lásd ezt a cikket! 👇

A mai hősök szándéka az volt, hogy találjanak egy lakást a város központjában. Végül egy történelmi épületre és egy régi lakásra esett a választásuk, amelyet – akár hiszik, akár nem – 50 éve nem újítottak fel. Senki sem gondolt arra, hogy megvegye, de a mai pár vállalta a kockázatot.

A lakás 54 négyzetmétert foglalt el. Kiderült, hogy a ház alapja megsüllyedt, és most az ablakok szintje akár 15 cm-rel is eltérhet, a belmagasság pedig az egyik helyen 3,45 méter, a másikon 3,30 méter lehet.

A lakás eleinte szabványos kétszobás lakáselrendezésű volt, miniatűr konyhával és külön fürdőszobával. Jelenleg a szoba méretei megváltoztak: egy konyha-nappali, egy hálószoba, egy gyerekszoba és egy öltöző.

A régi díszítés lebontása után a falon boltíves boltíves téglafalazatot tártak fel. Úgy döntöttek, hogy fehérre festik őket. Ezenkívül a skandináv stílus néhány elemét is hozzáadták.

Az új tulajdonosok egyszerűen a „régi” bútorok megszállottjai, amelyek némi történelmi értéket és régiséget közvetítenek. Ami a konyhát illeti, a falakat most fehérre festették, kivéve egy falat, amelyet érdekes kialakítású csempékkel borítottak.

A fürdőszoba bejárata a nappaliban van, és egy színes tolóajtó választja el ezt a két helyiséget. A komód és a tükör ázsiai stílusú, mivel a tulajdonosokat a felújítás során erősen inspirálták az ázsiai motívumok.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO