„A pletykák igazak voltak!” Caitlyn megtöri a csendet és friss információkat ad a Kardashian-Jenner családon belüli kapcsolatairól

Ez volt szeptemberben 2️⃣0️⃣1️⃣5️⃣ hogy Bruce törvényesen megváltoztatta a nevét Caitlyn-ra és a nemét női nemre! 😱🤯 Az átalakulás összetörte családja minden tagjának szívét! 💔😢 Kris és lányaik még ma sem tudnak egy szót sem ejteni apjukról könnyek nélkül! 💧🥺 Caitlyn őszintén vall új imidzséről! 🤫 A cikkből még többet megtudhatsz! 👇

A 73 éves híresség, az egykori olimpikon és valóságshow-sztár a napokban adott egy őszinte interjút, amelyben néhány részletet árult el a Kardashian-Jenner családon belüli jelenlegi kapcsolatairól. Caitlyn megosztotta őszinte gondolatait, és mindenkit szóhoz sem jutott.

Ahogy arra mindenki számított, családja legtöbb tagjával nem beszélget. Kendallal és Kylie-val jó kapcsolatban van, míg azt nem tagadja, hogy a többiekkel nincs kapcsolata. Bevallotta, hogy Krisszel sem beszél, ami szívszorító számára, tekintve az együtt töltött éveket.

„Kris, én tényleg soha nem beszélek senkivel. Ha van valamilyen kommunikáció, akkor a menedzserem beszél vele”.

Kapcsolatuk jelenlegi állapotát „nagyon szomorúnak” írja le. Meg kell azonban említeni, hogy valójában Caitlyn volt az, aki radikális átalakulásával először égette fel a hidakat.

Bevallotta, hogy 40 évvel ezelőtt egy vakrandin keresztezték először az útjukat, és csak néhány hónappal később házasodtak össze.

Érdemes megemlíteni, hogy hamarosan debütál új dokumentumfilmje, melyben a nézők közelebbről is megismerhetik a családjuk dinamikáját és az üzleteiket.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO