„Micsoda szerencsés ember!” Hogy Blake Lively hogy néz ki 4 szülés után, mindenkit szó nélkül hagy

Megmutatta magát bikiniben, és most mindenki „szerencsés embernek” nevezi a férjét! 😏🤌Ez illegális lenne, hogy ilyen dögösen nézzen ki 4️⃣ szülés után és 3️⃣6️⃣ évesnek lenni! 🤭❤️‍🔥 Reynolds őszinte lesz és őszinte gondolatokat oszt meg Livelyról, mint feleségéről! 🧐🤫 Még több – lásd a cikket! 👇

A showbiznisz egyik legpéldásabb és legdicséretesebb párja B. Lively és R. Reynolds. Először a Zöld Lámpás forgatásán keresztezték egymást, majd egy évvel később kezdtek el randizni. Ők ketten 2012. szeptember 9-én kötötték össze az életüket. A házastársak négy lányt köszöntöttek, a negyedik pedig nemrég jött a világra.

Az utóbbi időben az ikonikus színésznő egy fehér, rövid ujjú felsőben és egy vékony alsógatyában pózolt, megörökítve a posztot: „summer lovin’.. had me a blast”.

Szeptember 9-én ünnepelték házasságuk tizedik évfordulóját, és még ennyi év után is elválaszthatatlanok.

A férfi nem hagyja ki a lehetőséget, hogy teljes háláját fejezze ki feleségének a rendíthetetlen támogatásáért és odaadásáért. Nem egyszer megemlítette, hogy el sem tudná képzelni, hogy egy fiú apja legyen, aki áldottnak érzi magát, hogy van 4 lánya.

„Újra el kell mondani… Te vagy a középpontja minden élménynek, amit ez a család átél. Hálás vagyok a szeretetért és a fényért, amit életünk minden másodpercébe belecsempészel. Felismerlek a gyerekeink szemében”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO