„Egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy hollywoodi sztár!” Sarah Jessica Parker strandolós fotói csalódást okoztak a rajongóknak

„Mint egy csontváz fürdőruhában!” 🩱😬 Paparazzók a strandon kapták le Parkert, és ezekkel a fotókkal vitát váltottak ki 😖🫣 Az évek megtették a hatásukat, nézd meg te is itt 👇👇👇

Annak ellenére, hogy a népszerű sorozat sok évvel ezelőtt jelent meg, Carrie Bradshaw imidzse még mindig Sarah Jessica Parker színésznőhöz kötődik.

A színésznőnek a legendás projektben való részvétele miatt korával kapcsolatos problémákkal kellett szembenéznie. Akkor az interjú során azt mondta: „Sokan azt mondják, hogy sok ráncom van, mások szerint kevés. Szeretnek olyan emberekről beszélni, akik öregszenek és változnak a korral. Normális emberként én is öregszem, és mit tegyek ezzel kapcsolatban? Állítsam meg az öregedést?” – tűnődött a sztár.

Szavai sok olyan nő számára váltak inspirációvá, akik valahogyan el akarták rejteni a ráncokat és más bőrhibákat. A tengerparton készült új paparazzi fotókon látszik, hogy Sarah egyáltalán nem gondolkodik a hiányosságain.

A fotósok a tengerparton örökítették meg Parkert, ahol a férjével volt. A színésznő egy fekete fürdőruhát viselt, és sok rajongó szívét elnyerte. „Csodálatos alakja van”, „Elég fittnek tűnik”, „Sara a legszebb nő!” – reagáltak az internetezők. De persze voltak köztük olyanok is, akik kritizálták őt.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO