„Egy párizsi sarok Svédországban” A nő megmutatta apró lakását, és most mindenki arról álmodik, hogy ott éljen.

Mielőtt beléptünk volna ebbe a házba, senkinek sem volt fogalma arról, hogy milyen csodálatos! 😮🫣 Egy svéd háziasszony megmutatta 19 négyzetméteres lakását, és mindenkit szóhoz sem jutott! 🤭🤐

A mai nő „saját párizsi sarkának” nevezi aprócska házát. Akár hiszed, akár nem, nem nagyobb, mint 19 négyzetméter, és párizsi stílusban lett kialakítva, különleges hangulatot árasztva benne. Nézd meg és oszd meg a véleményed!

Egy ötemeletes épületben található, és csodálatos kilátással rendelkező erkéllyel rendelkezik. Sokak számára nem más, mint egy álom itt élni.

Csak 22 apartman van. Az apróságtól eltekintve itt minden egyes lakás stílusosnak tűnik, és minden szükséges dologgal rendelkezik, ami az élethez szükséges.

A falakat tejes színekre festették, ami kellemes hangulatot teremt a belső térben. Sokan laposan elutasítják, hogy megnézzék, mi van belül, hiszen tényleg kicsi, de abban a pillanatban, ahogy belépnek, minden megváltozik.

A belső tér minden egyes részletét gondosan tervezték és választották ki. A falakon festmények is vannak, amelyek közül az egyik Párizs térképét ábrázolja, ami arra enged következtetni, hogy a tulajdonos őrülten szerelmes Párizsba, a szerelem városába.

Minden apartmanhoz tartozik egy erkély is, ahol megnézhetjük a csodálatos kilátást, beszélgethetünk a szomszédokkal, vagy egyszerűen csak pihenhetünk.

Egyszerűen álom itt tölteni az időt egy pohár forró tea vagy egy könyv olvasása mellett.

Van egy külön hely a családi összejövetelekre is, ahol lehet grillezni és elmélyülten beszélgetni.

 

Itt mindig napos és kellemes idő van. Ami a fürdőszobát illeti, nagyon kicsi, de minden felszereléssel rendelkezik. Ugyanakkor nagyon aranyosan néz ki.

Van egy külön hely a ruhák tárolására is.

 

Ne felejtsd el megosztani velünk a véleményedet!

 

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO