Ahelyett, hogy kidobott volna egy csúnya, nyomorúságos komódot, a lány modern bútordarabbá alakította azt.

A lány meglátta a lehetőséget ebben a kidobott komódban, és valami csodálatosat csinált belőle! 😮😍 A lány a felismerhetetlenségig átalakít egy komódot, és megosztja az előtte-utána fotókat, amelyeket ebben a cikkben találsz! 👇👇👇

Egy lány rábukkant egy „ronda” nyomorult komódra, nagy lehetőséget látott benne, és úgy gondolta, hogy tökéletes bútordarabként illeszkedhet a háza berendezéséhez.

Egész egyszerűen eltávolította a komódról a régi bevonatot. Felfegyverkezett Tündérkével és fémszivaccsal. Mivel a rétegelt lemez és a fenyő nem volt különösebben értékes, és a hiányzó fiókok mindenképpen pótlásra szorultak, úgy döntöttem, hogy lefestem a komódot.

Ez egy cipőtartó lesz. A felújítási folyamat a fahibák lecsiszolásával és a felület zsírtalanításával kezdődött, majd nekilátott a festésnek. A belső polcokat olyan festékkel festette le, amely a cipőtartó munkálatokból maradt meg.

Bár a festéket akrilzománcnak jelölték, működésében az alkidra hasonlított – sűrű és illatos, mégis tökéletesen fedte a felületet. A hiányzó dobozok pótlására úgy döntött, hogy a piacon vásárolt dobozokból ajtókat készít.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO