„Egy horrorfilm szereplője!” Így nézett ki a Macskaember a számos plasztikai műtét előtt

„A plasztikai műtétek előtt egészen rendes ember volt!” 😲 A plasztikák előtti természetes külsejének köszönhetően a férfi nagy feltűnést keltett az emberek körében 😵🤯 Nézd csak meg, milyen volt, a cikk szerint ⬇️⬇️⬇️

Az amerikai férfi meglepő módon plasztikai sebészhez fordult, hogy valóra váltsa álmát. Megpróbált olyan lenni, mint egy tigris, és plasztikai műtéteken és egyéb beavatkozásokon esett át.

Dennis Avnernek hívják, aki programozó volt, de egy bizonyos ponton úgy döntött, hogy macskára szeretne hasonlítani. Dennis a „Cserkészmacska” becenevet szerette volna, de „Macskaember” néven vált ismertté.

Hogy elérje ezt az álmát, több plasztikai műtéten is átesett, amelyek során szemöldökét, hajvonalát, ajakhasadékát és fogait úgy alakították át, hogy agyarakat utánozzanak. Testét tetoválásokkal borította be, sárga kontaktlencsét viselt macskaszem szimbólummal, és piercingekkel egészítette ki a kinézetét, hogy a felső ajkában egy bajuszt tartson.

Különös megjelenése miatt sok ember figyelmét felkeltette. Meghívták televíziós műsorokba, hogy interjúkat adjon. Dennis sosem árulta el, hogy mennyit költött erre a kinézetre.

Nagyon nehéz olyan fotót találni, amelyen a férfi plasztikai műtét előtt látható. Látod, kiválóan el tudta rejteni természetes megjelenését. De találtunk egy fotót, amin látszik, hogy teljesen normális ember. Te mit szólsz ehhez?

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO