„Megitta a fiatalság bájitalát!” A 90 éves Joan Collins legutóbbi kiruccanása vitát kavart

Próbáld meg nem duplán ellenőrizni Collins korát a legutóbbi kiruccanása után! 😏🤭 Ilyen jól néz ki a 9️⃣0️⃣ be kéne tiltani! 🤤❤️‍🔥 A Dinasztia sztárja megmutatja, hogy egy nő még ebben a korban is elképesztően nézhet ki és megdobogtathatja a szíveket! 🤭💘 Nézd meg legújabb fotóit ebben a cikkben! 👇

A nézők milliói ismerik ezt az ikonikus nőt a Dinasztia című sorozatban való szereplése miatt. Csodálatos karrierje, nagy hatása és világméretű elismertsége mellett időtlenül szép külseje döntő és meghatározó szerepet játszik abban, hogy az egyik leglegendásabb sztárrá formálódott.

Legutóbbi kiruccanásakor Collins divatválasztása egy elegáns fekete szőrmebundára esett, amelyet egy lenyűgöző, áttetsző fekete blúzzal, fekete nadrággal és hozzá illő csizmával egészített ki. A stílusos kézitáska lett az utolsó simítás pompás megjelenéséhez.

Az ikonikus sztár Gabriela Peacock könyvbemutatójának egyik résztvevője lett, olyan elismert sztárok kíséretében, mint P. Morgan és Beatrice hercegnő a férjével együtt.

Mondhatni, újraértelmezi az öregedéssel kapcsolatos sztereotípiákat, és bebizonyítja, hogy az élet csak 90 után kezdődik. Jelenleg boldog házasságban él ötödik férjével.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO