A betegségekkel való küzdelem és a pénztelenség nem akadályozta meg ezt a párt abban, hogy felépítse álmai házát

Két teherkonténerrel és költségvetés híján a pár egy hangulatos házat épített! 😮😍 A mai hihetetlen történet senkit sem hagy hidegen! 😯 Nézz meg még több fotót ebben a cikkben! 👇

A ház területe, amiben ez a pár él, nem több, mint 37 négyzetméter. Persze aligha tűnik megvalósíthatónak, hogy itt éljünk, de valójában milliók számára vált az egyik legkényelmesebb lakóhellyé.

Anyagi lehetőségek híján a lecsúszott házaspár teherkonténerekből épített házat. Mindössze kettőt használva belőlük, kétszintes házat tudtak építeni. A pár hihetetlen története 2014-ben kezdődött egy washingtoni terület megszerzésével.

Dave-nél azonban hamarosan agyvérzést diagnosztizáltak. Sok időt töltött egy rehabilitációs központban is. Szerencsére túl tudta élni, és a család hamarosan elkezdte megvalósítani a terveiket.

Sajnos elvesztette a jobb oldalát, de ez nem akadályozta meg abban, hogy folytassa dédelgetett álmát. Mint állította, az építőipari munka volt az, ami segített neki kilábalni a szörnyű betegségből.

2016-ra elkészült a ház, és a férfi, csodával határos módon, testének 85 százalékának mozgékonyságát visszanyerte. Az első emeleten található a fürdőszoba, a vendégszoba és egy kamra a dolgok tárolására.

Ami a második emeletet illeti, ott van az erkély és a hálószobák. Csodálatos kilátás is van, ami egyetlen embert sem hagy közömbösnek.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO