„Cellulitisz a combon, narancsbőr!” Reakciót váltott ki, hogy milyen Kim Kardashian bikinis teste a való életben

Bár az Instagramon mindig az „ideális” képét látjuk, a valóság kiábrándító! 🥱🙄 Paparazzi titokban, szűrő nélkül filmezte Kardashiant, és ez nem a gyengébbik nemnek való! 😨🤯 A rajongók elborzadtak, amikor meglátták a sztár bikinis testét retusálás nélkül! 🤬👎Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt megnézed a botrányos fotókat ebben a cikkben! 👇

A legbefolyásosabb és legsikeresebb üzletasszonyok és közösségi média sztárok közé tartozik, aki generációnk egyik legdivatosabb ikonjaként új trendeket állít fel. Azonban tartsuk szem előtt, hogy már 43 éves és 4 gyermeket szült volt férjével, K. Westtel.

Míg a legtöbben a közösségi médiában tökéletesnek látjuk őt, kiderült, hogy a valóság egy kicsit kiábrándító. A hírességet nemrég egy fekete bikinialsóban és egy pikáns hasítékkal ellátott, árulkodó kék pólóban látták. Minden rendben is tűnt, egészen addig, amíg Kim el nem fordult, és mindenki láthatta a narancsbőrét.

A botrányos fotók azonnal vírusszerűen terjedtek, és felháborodást keltettek a netezők körében. Azt mondani, hogy ez nagy csalódás volt, nem mondhatni, hogy nagy csalódás. Vizes hajjal és divatos napszemüveggel jelent meg.

„Valóság vs. közösségi média”, „Hogy lehet ezt nem látni?”, „Mára elég volt az internetből”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO