„A második Brad Pittet nehéz felismerni!”: A 42 éves Chris Pine teljesen új képe keltett feltűnést

A rajongók nem akarták elhinni, hogy ez az ápolatlan külsejű, ősz szakállas férfi Pine 😳😱.

Itt van Ch. Pine, aki az egyik szívtipró volt, és mindig női rajongókkal volt körülvéve, akik őrülten szerelmesek voltak belé. Régebben még a „második Brad Pittnek” is nevezték. Mégis, a változások, amelyeken mostanában átesett, hihetetlenek.

Sokan még az egészségi és mentális állapota miatt is aggódni kezdtek, megkérdőjelezve, hogy szenved-e valamilyen betegségben vagy veszélyes szokásokban.

Briliáns színészi játéka, rendkívüli sármja és kisugárzása Hollywood keresett és nagyra becsült színészévé tette. Főleg szuperhősöket és hercegeket alakított, ami leginkább illett az imidzséhez.

Míg az utóbbi években gyökeres változásokon ment keresztül. Sokan úgy vélik, hogy mostanra még idősebbnek tűnik, és már nem törődik a külsejével.

Teljesen őszülő szakálla és hosszú haja miatt még idősebbnek és kevésbé ápoltnak tűnik.

Drasztikus átalakulása senkit sem hagyott hidegen. Már nem hasonlít önmagára, és ahelyett, hogy a második Pittnek neveznék, a netezők szerint most egy hajléktalanra hasonlít.

Senki sem tudja biztosan, hogy valamilyen súlyos betegségben szenved-e, vagy rossz szokásai miatt néz ki sokkal öregebbnek.

Egy másik magyarázat lehet azonban az is, hogy egyszerűen úgy döntött, nem alkalmaz öregedésgátló eljárásokat, és természetes módon öregszik. Továbbra is játszik filmekben és megjelenik a vörös szőnyegen.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO