„Mélyen a depresszióban, csak bőr és csontok!” Így néz ki és így él Natalie Portman a válás után

Júliusban érkezett a hír a válásukról a 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ oldalra! 💥😲 Több mint egy évtizedes házasság és két gyermek vállalása után rájött, hogy Millepied megcsalta őt! 💔😰 Paparazzi hosszú idő óta először filmezte le Portmant, és ezzel felháborodást keltett a rajongók körében! 🤯😤 Jobb, ha leülsz, mielőtt megnézed a legújabb fotóit ebben a cikkben! 👇

A „Fekete hattyú” forgatásán történt meg a kémia kettejük között, ami évtizedes házasságukhoz és két gyermekük érkezéséhez vezetett. Ideális és példaértékű pár voltak a rajongóik szemében, akiket nagy meglepetésként ért, amikor a hivatalos szakításukról szóló hírek csapott le rájuk.

Szakításuk oka a férfi hűtlensége lett. A mással való szerelmi viszonyáról szóló pletykák mindenkit szó nélkül hagytak. A rajongók nem tudták, hogy kibékülnek-e vagy sem, az ikonikus színésznő pedig nem tudott megbocsátani neki, és véget vetett a kapcsolatuknak. A francia táncos és koreográfus nem tudta kiérdemelni a megbocsátását.

Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy Portman hogyan néz ki és hogyan él a botrányos válás után, és íme, itt van. A filmsztár mintha érezhetően lefogyott volna, ahogyan korábbi frissessége és rugalmassága is. Magától értetődik, hogy a válásuk megviselte őt.

„Erre képes a válás!”, „Csak egy vak ember tudta megcsalni”, „Egyszerűen nem tudta, mit kezdjen ezzel a szépséggel”.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO