Rachel a Jóbarátokból megöregedett, és már nem ugyanaz!: Messze nem mindenkinek tetszett Aniston képernyőn kívüli megjelenése

Mindenki kedvenc Rachelje a Jóbarátokból megmutatta őszülő haját és arcát közelről! 🧐😮 Jennifer Aniston természetes szépségéről megoszlanak az emberek véleménye! 😕

Jennifer Anistont még az 50 éves kora sem akadályozza meg abban, hogy kortalan szépségével és halványíthatatlan vonzerejével elkápráztassa az egész világot. Sokan határozottan azon a véleményen vannak, hogy mindenki kedvenc Rachelje úgy öregedett, mint a bor, és még mindig elképesztően néz ki.

Egy hajápoló termék reklámozása közben Jennifer közelről mutatta meg őszülő haját és arcát, ami vegyes reakciókat eredményezett. Az őszülő hajszálai és tökéletlen bőre hamar heves viták tárgyává vált.

Érdekes módon messze nem mindenkinek tetszett igazán az 50 éves színésznő képernyőn kívüli megjelenése. Néhányan úgy vélték, hogy még idősebbnek néz ki a koránál, és teljesen elengedte magát.

„Köszönjük az őszinteséget és a nyíltságot! Mindannyian nagyra értékeljük”, „Az egyetlen nő Hollywoodban, akit örökké csodálni fogok!”, „Hű, elképesztően néz ki, és még jobban is, mint sok mai 25 éves”.

Neked hogy tetszett most a külseje? Oszd meg gondolataidat alább!

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO