„Jackson reinkarnációja vagy véletlen egybeesés?” Hogy a pop királyának lánya hogyan néz ki most, megérdemli a figyelmünket

Jackson lánya nemrég mutatta meg magát, és mindenki ugyanazt mondja! 😲🫢 A rajongók nem tudják nem látni! 🫣 A pop királyának egyetlen örökösnője úgy tűnik, hogy legendás apja másolata! 😮🤩 A kis Paris felnőtt, akinek legújabb fotóit ebben a cikkben láthatod! 👇

Akár hiszed, akár nem, M. Jackson lánya már felnőtt és 25 éves lett. Elképesztő, hogy milyen gyorsan repül az idő és semmi és senki sem marad ugyanolyan. A pop királyának volt egy lánya, akinek hihetetlen hasonlósága néhai ikonikus apukájával egyszerűen felülmúlhatatlan.

A zenei ikon mindent megtett annak érdekében, hogy mindenáron megvédje gyermekeit. Nem akarta, hogy állandóan a reflektorfényben legyenek, ezért rejtegette őket a nyilvánosság elől, és megőrizte a magánéletüket. Ma Paris az édesapja karrierjének nyomdokaiba lépett.

„Látom Jacksont a szemében”, „Az ő reinkarnációjával van dolgunk, vagy mi?”, „Apa büszke lenne rád!”, „Az egyik legkülönlegesebb és legegyedibb celebgyerek, az biztos!”, „Lehetetlen levenni róla a szemünket”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Журнал «Лиза» (@lisa_magazine)

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO