„Ha öregedés, akkor csak így!”: Brigitte Bardot idős kora ellenére még mindig milliók szívét lopja el

Emlékszel erre a hatvanas évekbeli mozis legendára? 🤔 Brigitte Bardot már 88 éves, de úgy öregedett, mint a jó bor! 🧐😮 Még mindig milliókat bűvöl el angyali bájával! 🫠💘

Akár hiszed, akár nem, az 50-60-as évek legendás filmcsillaga már 88 éves. Kora ellenére még mindig elképesztően néz ki, és továbbra is ugyanaz a karizmatikus, nőies és bájos nő, akit milliók szó szerint imádnak.

Nem mindenki tudja, hogy cseperedő karrierjét balerinaként kezdte, majd a modellkedésben is kipróbálta magát. Amikor felnőtt, és sokan kezdtek aktívan beszélgetni róla, szépsége és tehetsége sok rendező érdeklődését felkeltette.

Mintegy 50 filmben brillírozott, és még mindig tartja minden idők egyik ikonikus és legkeresettebb filmsztárjának címét. Ami a magánéletét illeti, többször volt már házas és van egy fia.

Színészi karrierjének 39 évesen vetett véget, és úgy tűnik, nem bánta meg. Bardot igyekszik mindig távol tartani magát a nyilvánosságtól. Az emberek még ma sem tudják megállni, hogy ne csodálják kortalan szépségét, azt állítva, hogy elszállt mellette az idő.


Messze nem mindenki néz ki 88 évesen ilyen jól és energikusan, nem igaz? Ez nem más, mint egy álom a nagyiknak, hogy ilyen gyönyörűen nézzenek ki.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO