„Egy szépségikonból egyszerű háziasszony lett!” Ahogy Heather Locklear az évek során fejlődött, az került a címlapokra

Akkoriban a 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣s minden férfi megőrült érte, de most már lehetetlen könnyek nélkül ránézni! 😬🤨 Azok, akik még szőke szépségként emlékeztek rá, ezek után csalódottak voltak! 😱😠 Locklear meghízott és felismerhetetlennek tűnt a rajongói szemében! 😳🥱 Készülj fel, hogy ebben a cikkben megnézheted a legújabb fotóit! 👇

A Melrose Place ikonikus sztárját, H. Lockleart nemrég vőlegényével, Chris Heisserrel látták. A paparazzók nem hagyták ki a lehetőséget, hogy megörökítsék a drasztikusan megváltozott amerikai színésznőt, és ezzel nagy felháborodást keltettek. A kaliforniai Agoura Hillsben forgatták őket.

Kevesen tudják, hogy Heisser és Locklear egykor középiskolai szerelmesek voltak, és mások hitetlenkedése és rosszindulata ellenére még mindig ápolják különleges köteléküket és szenvedélyüket. A legendás színésznő küzdött a kábítószerrel való visszaéléssel, és még egy rehabilitációs programban is segítséget kért.

Ez még 2018-ban történt, és most őszintén hálás és megbecsül minden egyes pillanatot, amit ezen a világon tölt. A rajongók egyértelműen tanúi voltak a pár közötti melegségnek. Néhányan azonban nagy figyelmet szenteltek a smink nélküli megjelenésének és a dúsabb testének.

Amire a netezők is felfigyeltek, az az eljegyzési gyűrűjének hiánya volt. Mindenki meglepetésére nem viselte a legutóbbi kiruccanásai során, ami kérdéseket vet fel. Néhányan még azt is megjegyezték, hogy annyira duci lett, hogy a gyűrű már nem illett az ujjára.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO