„Teljesen megfeledkezett a koráról”: Demi Moore bikinis strandfotói minden rajongóját elragadtatták

Lehet 60 évesen ennyire jól kinézni? 😱😳 Demi Moore 60 évesen büszkén mutogatja a tengerparti fotóit egy pikáns bikiniben, így a rajongói ámulnak 😍😲

Demi Moore mindig is meghódította rajongói szívét. A gyönyörű híresség hamarosan nagymama lesz 60 évesen․ Élvezi az életét, és mindig megosztja az életét a blogján.

A színésznő mindig kommunikál a feliratkozóival és gyakran osztja meg életének különböző pillanatait. Mindig büszkén mutatja meg hibátlan alakját, és gyakran pózol fürdőruhában, bikiniben és merész, egyedi ruhákban.
Nemrég Demi strandfotókat posztolt a közösségi oldalakon „Pilaf goes to the beach”․ A fotón láthatjuk cuki kis kedvencét, de Demi testalkata is az, ami mindenki figyelmét felkeltette.

Demi Moore már 60 éves, de nem habozik bikiniben mutatkozni a strandfotókon, ezzel is elbűvölve minden rajongóját․.
A rajongók csodálják Demi külsejét, és kommenteket írnak hozzá: „Demi egyszerűen meghódítja a szívünket”, „Hogy tudsz 60 évesen ilyen gyönyörű lenni?” ․.
Demi mindig megosztja szépségtitkait․ Azt mondja, hogy rendszeresen tisztítja és hidratálja a bőrét.

Demi szerint a legfontosabb a megfelelő táplálkozás, hogy szép alakja legyen․ Teljesen vegetáriánus étrendre váltott, és desszertek helyett gyümölcsöket eszik.
Demi Moore 60 évesen is milliók szívét hódítja meg, és fiatalos külsejével más nők számára is motivációvá vált.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO