„Inkább múzeum, nem ház!” A tulajdonosok kinyitották az 1880-as évekbeli lakásuk ajtaját, és mindenkit szó nélkül hagytak…

Fogadjunk, hogy egyikőtök sem látott még ilyen fantasztikus lakást! 🏤😍 Senki sem gondolt rá, hogy egyáltalán belépjen, de abban a pillanatban, amikor a tulajdonosok megmutatták belülről, minden megváltozott! 😉👍 Az emberek nem tudnak nem álmodni erről a lakásról! 🤩🫠 Nézd meg a belső teréről készült fotókat ebben a cikkben! 👇

Első ránézésre egy átlagos lakás, tipikus bejárattal és kis udvarral. Éppen ezért nagy meglepetésként ért mindenkit, hogy valójában hogyan is néz ki belülről. Akárhányszor belépnek az emberek, nem tudnak nem arról álmodozni, hogy ők is egy ilyen fantasztikus helyen éljenek.

Sokan nem találnak elég szavakat arra, hogy leírják, mennyire egyedi és esztétikailag gyönyörű. A lakás, amiről beszélünk, a negyedik emeleten található, és az 1880-as évekből származik. Bár jelentős változásokon ment keresztül, még mindig megőrzi történelmi értékét.

A terület összességében 84 négyzetméter. A nappaliban két nagy ablakot találunk, amelyekből csodálatos kilátás nyílik, és amelyek bézs színű falakkal rendelkeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek az ajtókhoz. A legérdekesebb rész benne a sütő, amelyet „a lakás igazi kincsének” nevezhetünk.

A konyha skandináv belső térrel és olyan elemekkel büszkélkedhet, amelyek öröm a szemnek. Emellett retró részletekkel és vintage kiegészítőkkel is rendelkezik, amelyek még egyedibbé teszik a hangulatot. Ebben a lakásban két hálószoba található, amelyek nem túl nagy, de szép erkéllyel büszkélkedhetnek, ahol nem más, mint öröm a reggeli kávé fogyasztása.

Like this post? Please share to your friends:
MUNDO